مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

660
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

577
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 190

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دادور، علی اکبر، خجسته پور، مهدی، و صدرنیا، حسن. (1394). بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(2)، 181-190. SID. https://sid.ir/paper/143729/fa

    Vancouver: کپی

    دادور علی اکبر، خجسته پور مهدی، صدرنیا حسن. بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(2):181-190. Available from: https://sid.ir/paper/143729/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر دادور، مهدی خجسته پور، و حسن صدرنیا، “بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 2، pp. 181–190، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143729/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا