APA:
کپیمحمدی ثانی، علی، اعظمی، مریم، و یاورمنش، مسعود. (1394). مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی و هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس, لیستریامونوسیتوژنز, سالمونلا انتریکاو انتروباکتروآئروژنز (مقاله کوتاه پژوهشی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(2)، 218-224. SID. https://sid.ir/paper/143730/fa
Vancouver:
کپیمحمدی ثانی علی، اعظمی مریم، یاورمنش مسعود. مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی و هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس, لیستریامونوسیتوژنز, سالمونلا انتریکاو انتروباکتروآئروژنز (مقاله کوتاه پژوهشی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(2):218-224. Available from: https://sid.ir/paper/143730/fa
IEEE:
کپیعلی محمدی ثانی، مریم اعظمی، و مسعود یاورمنش، “مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی و هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس, لیستریامونوسیتوژنز, سالمونلا انتریکاو انتروباکتروآئروژنز (مقاله کوتاه پژوهشی)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 2، pp. 218–224، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143730/fa