APA:
کپیفرهادی چیتگر، محمد، وریدی، محمدجواد، وریدی، مهدی، و شهیدی، فخری. (1394). بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه (Berberis Vulgaris var Asperma). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(2)، 107-115. SID. https://sid.ir/paper/143731/fa
Vancouver:
کپیفرهادی چیتگر محمد، وریدی محمدجواد، وریدی مهدی، شهیدی فخری. بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه (Berberis Vulgaris var Asperma). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(2):107-115. Available from: https://sid.ir/paper/143731/fa
IEEE:
کپیمحمد فرهادی چیتگر، محمدجواد وریدی، مهدی وریدی، و فخری شهیدی، “بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه (Berberis Vulgaris var Asperma)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 2، pp. 107–115، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143731/fa