APA:
کپیتوکلی لاهیجانی، سیدامیر، شهیدی، فخری، وریدی، مهدی، و محبی، محبت. (1394). بررسی اثر زیست توده ریزجلبک «Spirulina platensis» بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریزساختاری ماست. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(2)، 152-160. SID. https://sid.ir/paper/143733/fa
Vancouver:
کپیتوکلی لاهیجانی سیدامیر، شهیدی فخری، وریدی مهدی، محبی محبت. بررسی اثر زیست توده ریزجلبک «Spirulina platensis» بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریزساختاری ماست. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(2):152-160. Available from: https://sid.ir/paper/143733/fa
IEEE:
کپیسیدامیر توکلی لاهیجانی، فخری شهیدی، مهدی وریدی، و محبت محبی، “بررسی اثر زیست توده ریزجلبک «Spirulina platensis» بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریزساختاری ماست،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 2، pp. 152–160، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143733/fa