APA:
کپیموسوی، میرحسن، و شاویسی، نسیم. (1394). تاثیر دما, غلظت نمک و pH بر خواص ضدلیستریایی نایسین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(2)، 211-217. SID. https://sid.ir/paper/143734/fa
Vancouver:
کپیموسوی میرحسن، شاویسی نسیم. تاثیر دما, غلظت نمک و pH بر خواص ضدلیستریایی نایسین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(2):211-217. Available from: https://sid.ir/paper/143734/fa
IEEE:
کپیمیرحسن موسوی، و نسیم شاویسی، “تاثیر دما, غلظت نمک و pH بر خواص ضدلیستریایی نایسین،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 2، pp. 211–217، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143734/fa