APA:
کپیرواقی، مریم، مظاهری تهرانی، مصطفی، و آسوده، احمد. (1389). ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران (مقاله کوتاه پژوهشی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 223-228. SID. https://sid.ir/paper/143736/fa
Vancouver:
کپیرواقی مریم، مظاهری تهرانی مصطفی، آسوده احمد. ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران (مقاله کوتاه پژوهشی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(3):223-228. Available from: https://sid.ir/paper/143736/fa
IEEE:
کپیمریم رواقی، مصطفی مظاهری تهرانی، و احمد آسوده، “ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران (مقاله کوتاه پژوهشی)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 223–228، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143736/fa