مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,849
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

856
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب

صفحات

 صفحه شروع 201 | صفحه پایان 209

چکیده

 در این تحقیق تاثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه در غلظت های 0.1, 0.15 و 0.2 درصد بر ویژگی های ماست کم چرب مورد بررسی قرار گرفت. ماست های حاوی غلظت های مختلف هیدروکلوئید اسفرزه به لحاظ ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی در زمان های 1, 7 و 15 روز پس از نگهداری, با نمونه های کنترل (کنترل مثبت حاوی %3 چربی و کنترل منفی حاوی %0.2 چربی) مورد مقایسه قرار گرفت. افزودن این هیدروکلوئید به ماست تاثیر چندانی بر pH و اسیدیته نمونه ها نداشت (p>0.05). مقدار آب اندازی نمونه های حاوی هیدروکلوئید کمتر از نمونه های کنترل بود و با افزایش زمان نگهداری میزان آب اندازی روند نزولی داشت به طوری که پایین ترین میزان آب اندازی در نمونه های با 15 روز نگهداری مشاهده شد. نمونه های حاوی هیدروکلوئید ویسکوزیته بالاتری در مقایسه با نمونه های کنترل داشتند و بالاترین ویسکوزیته در نمونه حاوی اسفرزه 0.2 و پس از 15 روز نگهداری مشاهده شد. نتایج حاصل از ارزیابی حسی نیز نشان داد که افزودن هیدروکلوئید دانه اسفرزه در سطح 0.1 درصد باعث بهبود ویژگی های حسی ماست شده است. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که می توان از هیدروکلوئید دانه اسفرزه جهت بهبود ویژگی های ماست کم چرب بهره برد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

امیری عقدایی، سیدسهیل، اعلمی، مهران، و رضایی، راحیل. (1389). بررسی تاثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 201-209. SID. https://sid.ir/paper/143742/fa

Vancouver: کپی

امیری عقدایی سیدسهیل، اعلمی مهران، رضایی راحیل. بررسی تاثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(3):201-209. Available from: https://sid.ir/paper/143742/fa

IEEE: کپی

سیدسهیل امیری عقدایی، مهران اعلمی، و راحیل رضایی، “بررسی تاثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 201–209، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143742/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا