APA:
کپیامیری عقدایی، سیدسهیل، اعلمی، مهران، و رضایی، راحیل. (1389). بررسی تاثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 201-209. SID. https://sid.ir/paper/143742/fa
Vancouver:
کپیامیری عقدایی سیدسهیل، اعلمی مهران، رضایی راحیل. بررسی تاثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(3):201-209. Available from: https://sid.ir/paper/143742/fa
IEEE:
کپیسیدسهیل امیری عقدایی، مهران اعلمی، و راحیل رضایی، “بررسی تاثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 201–209، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143742/fa