مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,438
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

848
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن پیاز به کمک خشک کن هوای داغ

صفحات

 صفحه شروع 229 | صفحه پایان 234

چکیده

 هدف اصل این مقاله بدست آوردن و بررسی داده های آزمایشگاهی مربوط به خشک کردن پیاز به کمک خشک کن غیر مداوم کابینتی و مدلسازی این فرآیند است. برای انجام این کار تعدادی مدل تجربی و رگرسیونی جهت برازش داده های آزمایشگاهی در نظر گرفته شده اند. از بررسی داده های آزمایشگاهی نتیجه می شود که خشک کردن پیاز فقط در ناحیه شدت نزولی اتفاق می افتد. این داده ها با 12 مدل تجربی و 74 مدل رگرسیونی متفاوت برازش شدند که از بین این مدل ها, مدل تجربی میدیلی کوک برای آزمایشات انجام شده در دمای 60, 70, 80 و 90 درجه سانتی گراد به عنوان بهترین مدل انتخاب شد. همچنین در میان مدل های رگرسیونی, مدل چندجمله ای درجه 10 برای تمام آزمایشات به عنوان بهترین مدل انتخاب شده است. در کل می توان نتیجه گرفت که در همه آزمایشات بهترین مدل چندجمله ای اندکی بهتر از بهترین مدل تجربی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عباسی، صدیقه، موسوی، سیدمحمود، و محبی، محبت. (1389). مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن پیاز به کمک خشک کن هوای داغ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 229-234. SID. https://sid.ir/paper/143743/fa

    Vancouver: کپی

    عباسی صدیقه، موسوی سیدمحمود، محبی محبت. مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن پیاز به کمک خشک کن هوای داغ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(3):229-234. Available from: https://sid.ir/paper/143743/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه عباسی، سیدمحمود موسوی، و محبت محبی، “مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن پیاز به کمک خشک کن هوای داغ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 229–234، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143743/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button