مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

883
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

541
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی (کوتاه پژوهشی)

صفحات

 صفحه شروع 107 | صفحه پایان 117

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مجیدزاده، حسین، عمادی، باقر، و فرزاد، عبدالعلی. (1394). پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی (کوتاه پژوهشی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 107-117. SID. https://sid.ir/paper/143752/fa

    Vancouver: کپی

    مجیدزاده حسین، عمادی باقر، فرزاد عبدالعلی. پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی (کوتاه پژوهشی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(1):107-117. Available from: https://sid.ir/paper/143752/fa

    IEEE: کپی

    حسین مجیدزاده، باقر عمادی، و عبدالعلی فرزاد، “پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی (کوتاه پژوهشی)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 107–117، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143752/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا