APA:
کپیمجیدزاده، حسین، عمادی، باقر، و فرزاد، عبدالعلی. (1394). پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی (کوتاه پژوهشی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 107-117. SID. https://sid.ir/paper/143752/fa
Vancouver:
کپیمجیدزاده حسین، عمادی باقر، فرزاد عبدالعلی. پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی (کوتاه پژوهشی). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(1):107-117. Available from: https://sid.ir/paper/143752/fa
IEEE:
کپیحسین مجیدزاده، باقر عمادی، و عبدالعلی فرزاد، “پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی (کوتاه پژوهشی)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 107–117، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143752/fa