مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,309
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعالیت پسته طی فرآیند خشک کردن بستر سیال

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 خشک کردن یکی از مراحل مهم فرآوری پسته است. در این پژوهش, جهت تعیین ضریب نفوذ موثر, انرژی فعالیت و سینیتیک خشک شدن پسته, یک خشک کن بستر سیال ناپیوسته آزمایشگاهی طراحی و ساخته شد. مدلهای تجربی مختلفی جهت انطباق با داده های آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور مهمترین پارامترهای موثر در فرآیند خشک کردن یعنی دمای هوا (در چهار سطح مختلف Co 60 ,45 ,30 ,25,) و سرعت جریان هوا (در سه سطح (10 ,8 ,6 m/s بررسی شد. دما و سرعت جریان هوا بر زمان خشک شدن پسته به طور قابل توجهی اثر گذار بوده, ضمن اینکه تاثیر دما به مراتب نسبت به سرعت جریان هوا بیشتر است. ضریب نفوذ موثر پسته همچون اغلب مواد غذایی بین 9-10 تا 11-10 تعیین شده است. همچنین بر اساس نتایج بدست آمده می توان گفت خشک شدن پسته در مرحله سرعت نزولی اتفاق می افتد و کنترل کننده فرآیند خشک کردن, نفوذ رطوبت می باشد. با تجزیه و تحلیل نتایج بدست آمده می توان دریافت که مدل دو پارامتری در تمام محدوده مورد آزمایش و مدل هندرسون – پیبیس در دماها و سرعت جریان های بالا بهترین انطباق را با داده های آزمایشی دارند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدپورکاریزکی، وحید، حامدموسویان، محمدتقی، و اعتمادی، محمد. (1386). تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعالیت پسته طی فرآیند خشک کردن بستر سیال . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 3(2 (نیمه دوم))، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/143763/fa

    Vancouver: کپی

    محمدپورکاریزکی وحید، حامدموسویان محمدتقی، اعتمادی محمد. تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعالیت پسته طی فرآیند خشک کردن بستر سیال . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛3(2 (نیمه دوم)):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/143763/fa

    IEEE: کپی

    وحید محمدپورکاریزکی، محمدتقی حامدموسویان، و محمد اعتمادی، “تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعالیت پسته طی فرآیند خشک کردن بستر سیال ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 1–12، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143763/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا