APA:
کپیکاشانی نژاد، مرتضی، رضوی، سیدمحمدعلی، مظاهری طهرانی، مصطفی، و کاشانی نژاد، مهدی. (1396). خصوصیات حرارتی, بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(3 (پیاپی 46) )، 66-79. SID. https://sid.ir/paper/143769/fa
Vancouver:
کپیکاشانی نژاد مرتضی، رضوی سیدمحمدعلی، مظاهری طهرانی مصطفی، کاشانی نژاد مهدی. خصوصیات حرارتی, بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(3 (پیاپی 46) ):66-79. Available from: https://sid.ir/paper/143769/fa
IEEE:
کپیمرتضی کاشانی نژاد، سیدمحمدعلی رضوی، مصطفی مظاهری طهرانی، و مهدی کاشانی نژاد، “خصوصیات حرارتی, بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 3 (پیاپی 46) ، pp. 66–79، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143769/fa