مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

558
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

133
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

امکان سنجی فنی استفاده از اشعه مادون قرمز در پوست گیری مغز فندق به روش خشک

صفحات

 صفحه شروع 261 | صفحه پایان 268

چکیده

 در این تحقیق, حذف پوست قهوه ای روی مغز فندق با استفاده از تابش دهی اشعه مادون قرمز مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. برای این کار تأثیر پارامترهای توان لامپ مادون قرمز در سه سطح 800, 1200 و 1600 وات, مدت زمان تابش دهی در سه سطح 2, 3 و 4 دقیقه و رطوبت اولیه مغز فندق در چهار سطح 4, 6, 8 و10 درصد بر پایه تر برای رسیدن به بیشترین میزان درصد سُست شدن پوست قهوه ای روی مغز, انجام شد. آزمایش ها به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. برای تعیین میزان درصد سُست شدن پوست قهوه ای از تکنیک پردازش تصویر استفاده شد. نتایج نشان داد افزایش توان مادون قرمز و مدت زمان تابش دهی به طور معنی داری (p < 0. 05) باعث افزایش میزان درصد سُست شدن پوست شد و افزایش رطوبت اولیه مغز فندق به طور معنی داری (p < 0. 05) بر کاهش میزان درصد سست شدن پوست گردید. اثرات متقابل هر سه پارامتر مورد بررسی, اثر معنی داری (p < 0. 05) در سست شدن پوست نشان داد. مناسب ترین پارامترهای واحد مادون قرمز در توان تابشی 1600 وات, مدت زمان تابش دهی 3 دقیقه و رطوبت اولیه مغز فندق 4 درصد تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمانی، علی ماشالله، اسکندری، جلال، و کوراوند، شهریار. (1397). امکان سنجی فنی استفاده از اشعه مادون قرمز در پوست گیری مغز فندق به روش خشک. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 49(2 )، 261-268. SID. https://sid.ir/paper/144199/fa

    Vancouver: کپی

    کرمانی علی ماشالله، اسکندری جلال، کوراوند شهریار. امکان سنجی فنی استفاده از اشعه مادون قرمز در پوست گیری مغز فندق به روش خشک. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1397؛49(2 ):261-268. Available from: https://sid.ir/paper/144199/fa

    IEEE: کپی

    علی ماشالله کرمانی، جلال اسکندری، و شهریار کوراوند، “امکان سنجی فنی استفاده از اشعه مادون قرمز در پوست گیری مغز فندق به روش خشک،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 49، no. 2 ، pp. 261–268، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144199/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button