مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,085
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

821
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ماکارونی

صفحات

 صفحه شروع 167 | صفحه پایان 174

چکیده

 هدف از انجام این مطالعه, بررسی انتشار گازهای گلخانه ای در مراحل تولید ماکارونی می باشد. در این راستا, اطلاعات مورد نیاز از مراحل مختلف تولید گندم دوروم و اطلاعات خاکشناسی از سه استان عمده تولید کننده, اطلاعات حمل و نقل و کارخانه تولید ماکارونی جمع آوری گردید. اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SimaPro و با بهره گیری از پایگاه داده های Ecoinvent و با استفاده از روش پتانسیل گرمایش جهانی 100 ساله مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و گازهای گلخانه ای مراحل مختلف تولید محاسبه گردید. برای محاسبه میزان انتشار حاصل از تغییرکاربری زمین, از اطلاعات مکانی مزارع مورد بررسی با استفاده از روش EPIC استفاده گردید. بر اساس نتایج به دست آمده میزان کل انتشار گازهای گلخانه ای تولید یک کیلوگرم ماکارونی 2.64 کیلوگرم معادل دی اکسیدکربن محاسبه شد و انتشار گازهای گلخانه ای حاصل از تغییر کاربری زمین و مصرف سوخت عملیات کشاورزی بیشترین تاثیر را در میزان کل پتانسیل گرمایش جهانی دارا بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدری، محمدداوود، مبلی، حسین، امید، محمود، رفیعی، شاهین، و جمالی ماربینی، وحید. (1395). بررسی انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ماکارونی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 47(1)، 167-174. SID. https://sid.ir/paper/144227/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری محمدداوود، مبلی حسین، امید محمود، رفیعی شاهین، جمالی ماربینی وحید. بررسی انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ماکارونی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(1):167-174. Available from: https://sid.ir/paper/144227/fa

    IEEE: کپی

    محمدداوود حیدری، حسین مبلی، محمود امید، شاهین رفیعی، و وحید جمالی ماربینی، “بررسی انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ماکارونی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 1، pp. 167–174، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144227/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button