مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

615
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

765
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی های رئولوژی و ساختاری ارده

صفحات

 صفحه شروع 695 | صفحه پایان 703

چکیده

 در این مقاله اثر فرایندهای مختلف آسیاب دانه کنجد (پره ای, سرامیکی, ساچمه ای, و سنگی) بر ریزساختار, توزیع اندازه ذرات و ویژگی های رئولوژیکی ارده مطالعه گردید. ارده یک سیال سوسپانسیون بر پایه روغن بود و در آن ذرات حاوی پروتئین با شکل های مختلف در فاز پیوسته روغنی معلق بودند. فرایند آسیاب سنگی بزرگ در مقایسه با سایر روش های آسیاب کردن بر روی کاهش اندازه ذرات, بهبود خواص رئولوژیکی و پایداری ارده در سطح احتمال 5% تاثیر معنی داری داشت. پایداری کلوئیدی با کاهش اندازه متوسط ذرات به زیر 5 میکرون بهبود یافت. رفتاررقیق شوندگی با برش برای همه نمونه های ارده دیده شد که به ساختار کلوئیدی ذرات آسیاب شده مرتبط بود. آزمون خزش نشان داد که ساختار الاستیک ارده با کاهش اندازه ذرات به رفتار ویسکوز تغییر یافت و این رفتار وابسته به روش آسیاب کردن بود. میزان سفیدی ارده با کاهش اندازه ذرات کاهش پیدا کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کیانی، حسین، ساعتچی، آیدا، جعفری، نوشین، حق شناس، مطهره، و لبافی، محسن. (1398). اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی های رئولوژی و ساختاری ارده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(3 )، 695-703. SID. https://sid.ir/paper/144249/fa

    Vancouver: کپی

    کیانی حسین، ساعتچی آیدا، جعفری نوشین، حق شناس مطهره، لبافی محسن. اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی های رئولوژی و ساختاری ارده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(3 ):695-703. Available from: https://sid.ir/paper/144249/fa

    IEEE: کپی

    حسین کیانی، آیدا ساعتچی، نوشین جعفری، مطهره حق شناس، و محسن لبافی، “اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی های رئولوژی و ساختاری ارده،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 3 ، pp. 695–703، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144249/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button