APA:
کپیکیانی، حسین، ساعتچی، آیدا، جعفری، نوشین، حق شناس، مطهره، و لبافی، محسن. (1398). اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی های رئولوژی و ساختاری ارده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(3 )، 695-703. SID. https://sid.ir/paper/144249/fa
Vancouver:
کپیکیانی حسین، ساعتچی آیدا، جعفری نوشین، حق شناس مطهره، لبافی محسن. اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی های رئولوژی و ساختاری ارده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(3 ):695-703. Available from: https://sid.ir/paper/144249/fa
IEEE:
کپیحسین کیانی، آیدا ساعتچی، نوشین جعفری، مطهره حق شناس، و محسن لبافی، “اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی های رئولوژی و ساختاری ارده،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 3 ، pp. 695–703، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144249/fa