Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

381
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

523
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن برگه توت فرنگی در خشک کن مایکروویو-جریان هوای گرم

صفحات

 صفحه شروع 523 | صفحه پایان 533

چکیده

 در این پژوهش یک خشک کن مایکروویو-هوای گرم مجهز به سیستم کنترل توان مایکروویو و سیستم تصویربرداری برخط برای مدل سازی سینتیک خشک کردن برگه توت فرنگی استفاده شد. تیمارهای هوای گرم با دماهای 50, 60 و 70 درجه سلسیوس, سرعت هوای 5/0 متربرثانیه و تیمارهای مایکروویو با چگالی توان 7/2, 5/3 و 5 وات بر گرم و دمای 40 درجه سلسیوس انجام گرفت. نتایج نشان داد که مدل پیج با R2 (9987/0-9945/0) و RMSE (0213/0-0097/0) و مدل لگاریتمی با R2 (9996/0-9984/0) و RMSE (01437/0-006276/0) دارای بهترین برازش به ترتیب بر روی داده های مایکروویو و هوای گرم بودند. همچنین سینتیک تغییرات رنگ کلی (∆ E) نشان داد که در خشک کن مایکروویو بیشترین تغییرات رنگ در ابتدای فرایند رخ می دهد و در انتهای فرآیند تقریباً به10 می رسد. ولی در روش هوای گرم تغییرات رنگ در طول فرآیند بتدریج افزایش می یابد و در انتها به بیشتر از 15 می رسد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهروزی خزاعی، ناصر، و درویشی، حسین. (1398). مدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن برگه توت فرنگی در خشک کن مایکروویو-جریان هوای گرم. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(3 )، 523-533. SID. https://sid.ir/paper/144252/fa

    Vancouver: کپی

    بهروزی خزاعی ناصر، درویشی حسین. مدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن برگه توت فرنگی در خشک کن مایکروویو-جریان هوای گرم. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(3 ):523-533. Available from: https://sid.ir/paper/144252/fa

    IEEE: کپی

    ناصر بهروزی خزاعی، و حسین درویشی، “مدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن برگه توت فرنگی در خشک کن مایکروویو-جریان هوای گرم،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 3 ، pp. 523–533، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144252/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button