مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

818
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,070
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد

صفحات

 صفحه شروع 581 | صفحه پایان 593

چکیده

 هدف از این تحقیق, بررسی ویژگی های روغن های کنجد تهیه شده به روش پرس سرد بود. تعداد 18 نمونه روغن کنجد جمع آوری و علاوه بر ویژگیهای کیفی مقدار اسیدهای چرب سیس و ترانس, استرول ها, استیرن و توکوفرول ها در آنها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد از بین نمونه های مورد بررسی, 7 نمونه (حدود 39%) حداقل در یکی از ویژگیهای مورد بررسی با استاندارد ملی مطابقت نداشته و بیشترین میزان عدم انطباق نمونه ها مربوط به مقدار توکوفرول ها و استرول ها بود. مهم ترین استرول موجود در روغن کنجد از نظر کمی بتاسیتوسترول بود (7/57 تا 9/61%). نتایج نشان داد نمونه ها از ویژگیهای کیفی خوبی برخوردارند, گرچه کاهش توکوفرول در برخی از نمونه ها مشاهده شد که می تواند به دلیل استفاده از المنت های حرارتی حین استخراج روغن باشد. لذا تعیین میزان توکوفرول شاخص مهمی برای تعیین کیفیت روغن استحصال شده به روش پرس سرد می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جلیلی، مریم، رشیدی، لادن، و رشیدی نوده، حمید. (1398). بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(3 )، 581-593. SID. https://sid.ir/paper/144253/fa

    Vancouver: کپی

    جلیلی مریم، رشیدی لادن، رشیدی نوده حمید. بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(3 ):581-593. Available from: https://sid.ir/paper/144253/fa

    IEEE: کپی

    مریم جلیلی، لادن رشیدی، و حمید رشیدی نوده، “بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 3 ، pp. 581–593، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144253/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button