APA:
کپیجلیلی، مریم، رشیدی، لادن، و رشیدی نوده، حمید. (1398). بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(3 )، 581-593. SID. https://sid.ir/paper/144253/fa
Vancouver:
کپیجلیلی مریم، رشیدی لادن، رشیدی نوده حمید. بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(3 ):581-593. Available from: https://sid.ir/paper/144253/fa
IEEE:
کپیمریم جلیلی، لادن رشیدی، و حمید رشیدی نوده، “بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 3 ، pp. 581–593، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144253/fa