APA:
کپینوربخش، هیمن، و امام جمعه، زهرا. (1398). تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن, آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(4 )، 873-881. SID. https://sid.ir/paper/144263/fa
Vancouver:
کپینوربخش هیمن، امام جمعه زهرا. تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن, آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(4 ):873-881. Available from: https://sid.ir/paper/144263/fa
IEEE:
کپیهیمن نوربخش، و زهرا امام جمعه، “تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن, آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 4 ، pp. 873–881، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144263/fa