مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

760
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

665
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی دوبعدی اجزای محدود خشک کردن نخود فرنگی در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای گرم

صفحات

 صفحه شروع 761 | صفحه پایان 770

چکیده

 در این مقاله, شبیه سازی فرآیند خشک شدن نخودفرنگی در خشک کن مادون قرمز-هوای گرم با استفاده از روش اجزای محدود دو بعدی انجام شد. برای این منظور, معادله حاکم بر انتقال جرم و شرایط اولیه و مرزی آن استخراج شد. به کمک روش اجزای محدود با رویکرد گلرکین, دستگاهی از معادلات دیفرانسیل مرتبه اول بدست آمد. جهت شبیه سازی فرآیند خشک شدن و حل دستگاه معادلات, یک کد کامپیوتری در نرم افزار متلب تدوین شد. شبیه سازی در چهار سطح شدت تابش با مقادیر صفر, 2000, 4000 و 6000 وات بر متر مربع, سه سطح دمای 30, 40 و 50 درجه سلسیوس و سه سطح سرعت 5/0, 0/1 و 5/1 متر بر ثانیه انجام شد. در نهایت به منظور اعتبارسنجی مدل ارائه شده, نتایج این مدل سازی با نتایج حاصل از خشک کن آزمایشگاهی مادون قرمز-هوای گرم, مقایسه گردید. حداقل, حداکثر و متوسط میانگین خطای نسبی داده های اندازه گیری شده و پیش بینی شده با مدل سازی به روش اجزای محدود دوبعدی, به ترتیب %21/2, %77/3 و%50/2 می باشند. این روش دارای دقت مناسب و کارآیی بالا در پیش بینی تغییرات رطوبت محصول, طی فرآیند خشک کردن دانه نخودفرنگی, می باشد و اطلاعات بیشتری را در مورد انتقال رطوبت, بدون انجام آزمایش می دهد که می تواند جهت طراحی خشک کن ها مفید باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارع، داریوش، اکبرزاده، سعید، لغوی، محمد، و نعمت الهی، محمدامین. (1398). مدل سازی دوبعدی اجزای محدود خشک کردن نخود فرنگی در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای گرم. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(4 )، 761-770. SID. https://sid.ir/paper/144265/fa

    Vancouver: کپی

    زارع داریوش، اکبرزاده سعید، لغوی محمد، نعمت الهی محمدامین. مدل سازی دوبعدی اجزای محدود خشک کردن نخود فرنگی در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای گرم. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(4 ):761-770. Available from: https://sid.ir/paper/144265/fa

    IEEE: کپی

    داریوش زارع، سعید اکبرزاده، محمد لغوی، و محمدامین نعمت الهی، “مدل سازی دوبعدی اجزای محدود خشک کردن نخود فرنگی در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای گرم،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 4 ، pp. 761–770، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144265/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button