مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

563
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

609
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF

صفحات

 صفحه شروع 909 | صفحه پایان 926

چکیده

 هدف از این تحقیق, بررسی اثر دمای نگه داری بر ترکیبات آرومای پنیر فراپالایش پروبیوتیک حاوی غلظت های مختلف باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس بود. برای این منظور, پنیر فراپالایش حاوی بیفیدوباکتریوم لاکتیس در دو سطح (cfu/g 108 و 109) تهیه شدند. پنیرهای تولید شده, در دماهای 4, 10 و 25 درجه سلسیوس به مدت 32 روز رسیدند و بقاء باکتری ها, مقادیر pH, پروتئین(درصد), ماده خشک (درصد), ترکیبات آروما (µ g/g) و خصوصیات حسی بررسی شدند. نتایج نشان داد که افزایش سطح تلقیح و دمای نگه داری منجر به افزایش تعداد باکتری ها گردید. طی دوره نگه داری, تعداد بیفیدوباکتریوم لاکتیس کاهش یافت. در تمامی نمونه ها در طول دوره, pH کاهش و مقادیر اسیدیته و ماده خشک افزایش معنی داری نشان داد (p < 0. 05). با افزایش زمان نگه داری, مقادیر استالدئید و استوئین کاهش, در حالی که اسید استیک در ابتدا افزایش و سپس کاهش داشت. دمای نگه داری اثر ثابتی بر مقادیر دی استیل و اتانول پنیر پروبیوتیک نداشت. نتایج ارزیابی حسی بیان کرد که تفاوت معنی داری در عطروطعم و بافت بین پنیر حاوی بیفیدوباکتریوم و نمونه شاهد طی دوره نگه داری گزارش نشد و می توان نتیجه گیری نمود سطح تلقیح پروبیوتیک cfu/g 109 و دمای نگه داری 25 درجه سلسیوس بهترین شرایط برای تولید پنیر فراپالایش پروبیوتیک است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تاجیک احمدآبادی، مرجان، شهاب لواسانی، علیرضا، و برنجی، شیلا. (1398). بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(4 )، 909-926. SID. https://sid.ir/paper/144269/fa

    Vancouver: کپی

    تاجیک احمدآبادی مرجان، شهاب لواسانی علیرضا، برنجی شیلا. بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(4 ):909-926. Available from: https://sid.ir/paper/144269/fa

    IEEE: کپی

    مرجان تاجیک احمدآبادی، علیرضا شهاب لواسانی، و شیلا برنجی، “بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 4 ، pp. 909–926، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144269/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button