APA:
کپیتاجیک احمدآبادی، مرجان، شهاب لواسانی، علیرضا، و برنجی، شیلا. (1398). بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(4 )، 909-926. SID. https://sid.ir/paper/144269/fa
Vancouver:
کپیتاجیک احمدآبادی مرجان، شهاب لواسانی علیرضا، برنجی شیلا. بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(4 ):909-926. Available from: https://sid.ir/paper/144269/fa
IEEE:
کپیمرجان تاجیک احمدآبادی، علیرضا شهاب لواسانی، و شیلا برنجی، “بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 4 ، pp. 909–926، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144269/fa