مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

942
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

528
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر میدان های مغناطیسی استاتیک و دینامیک بر برخی ویژگی های شیمیایی حبه ی انار

صفحات

 صفحه شروع 823 | صفحه پایان 831

چکیده

 تاکنون تحقیقی در زمینه بررسی اثر میدان مغناطیسی بر ویژگی های محصولات کشاورزی در مرحله پس از برداشت دیده نشده است. در این پژوهش, یک دستگاه مغناطیس با قابلیت ایجاد میدان های استاتیک و دینامیک ساخته شد و سپس تأثیر آن با چگالی شار مغناطیسی 2784 و 8240 گاوس در زمان مغناطیسی شدن یک و 12 ساعت بر درصد مواد جامد در محلول, pH, ظرفیت آنتی اکسیدان کل و ترکیبات فنولی کل حبه های انار بررسی شد. در بین شاخص های شیمیایی, تأثیر میدان مغناطیسی بر ظرفیت آنتی اکسیدان کل حبه های انار معنی دار بود. به طوری که میدان مغناطیسی دینامیک با شدت 8240 گاوس در زمان مغناطیسی شدن یک ساعت, سبب افزایش ظرفیت آنتی اکسیدان کل حبه های انار به میزان 32/13% شد. در صورتی که در زمان مغناطیسی شدن 12 ساعت, سبب کاهش آن به میزان 08/11% گردید. با در نظرگرفتن نتایج, تأثیر میدان مغناطیسی دینامیک از میدان مغناطیسی استاتیک و تأثیر چگالی شار مغناطیسی 8240 گاوس از 2784 گاوس بیشتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علائی، بهنام، امیری چایجان، رضا، و ساریخانی، حسن. (1398). بررسی تأثیر میدان های مغناطیسی استاتیک و دینامیک بر برخی ویژگی های شیمیایی حبه ی انار. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(4 )، 823-831. SID. https://sid.ir/paper/144275/fa

    Vancouver: کپی

    علائی بهنام، امیری چایجان رضا، ساریخانی حسن. بررسی تأثیر میدان های مغناطیسی استاتیک و دینامیک بر برخی ویژگی های شیمیایی حبه ی انار. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(4 ):823-831. Available from: https://sid.ir/paper/144275/fa

    IEEE: کپی

    بهنام علائی، رضا امیری چایجان، و حسن ساریخانی، “بررسی تأثیر میدان های مغناطیسی استاتیک و دینامیک بر برخی ویژگی های شیمیایی حبه ی انار،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 4 ، pp. 823–831، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144275/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button