مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

811
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

224
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص کیفی، حسی و میکروبی آب پرتقال تازه بسته بندی شده در فیلم های نانوکامپوزیتی پلی اتیلنی حاوی نانوذرات رس آلی و اصلاح شده و نانوذرات فلزی نقره، مس و اکسید روی

صفحات

 صفحه شروع 393 | صفحه پایان 403

چکیده

 هدف از این پژوهش, ارزیابی کارایی فیلم های پلی اتیلنی حاوی نانوذرات مختلف در ازدیاد عمر ماندگاری آب پرتقال تازه بود. آب پرتقال بسته بندی شده در این فیلم ها از نظر پایداری میکروبی, تغییرات اسید آسکوربیک, pH, شاخص های رنگ و ویژگی های حسی در روز تولید و پس از 7, 28 و 56 روز نگهداری در دمای یخچال ارزیابی شدند. جمعیت کپک و مخمر, باکتری های اسیددوست و باکتری های مزوفیل هوازی در آب پرتقال بسته بندی شده در فیلم های نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات فلزی به طور معنی داری (0.05>p) کمتر از فیلم های حاوی نانورس و فیلم شاهد بود. فیلم های حاوی نانوذرات فلزی نسبت به سایر فیلم ها, قوی ترین اثر ضدمیکروبی را پس از 28 روز نگهداری نشان دادند. بسته های حاوی نانو ذرات خاک رس اصلاح شده آلی کمترین مقدار کاهش اسیدآسکوربیک را نسبت به سایر فیلم ها داشتند. pH آبمیوه با گذشت زمان روند افزایشی داشت و در فیلم های حاوی نانو ذرات فلزی کمتر از فیلم های دیگر بود. شدت تغییرات کلی رنگ (DE) و اندیس قهوه ای شدن (BI) آب پرتقال در بسته های حاوی نانوذرات فلزی در مقایسه با بسته های حاوی نانو ذرات خاک رس اصلاح شده آلی و بسته شاهد افزایش معنی داری (0.05>p) نشان داد. بالاترین و پایین ترین امتیاز حسی پذیرش کلی به ترتیب برای آب پرتقال موجود در بسته های حاوی نانوذرات فلزی و بسته های شاهد به دست آمد. مقدار مهاجرت یون های نقره, مس و روی از فیلم های حاوی نانوذرات فلزی کمتر از مقدار حد مجاز مسمومیت زایی طبق استانداردهای مربوطه به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیغمبردوست، سیدهادی، و پورشریف، لیلا. (1395). خواص کیفی, حسی و میکروبی آب پرتقال تازه بسته بندی شده در فیلم های نانوکامپوزیتی پلی اتیلنی حاوی نانوذرات رس آلی و اصلاح شده و نانوذرات فلزی نقره, مس و اکسید روی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 47(3)، 393-403. SID. https://sid.ir/paper/144331/fa

    Vancouver: کپی

    پیغمبردوست سیدهادی، پورشریف لیلا. خواص کیفی, حسی و میکروبی آب پرتقال تازه بسته بندی شده در فیلم های نانوکامپوزیتی پلی اتیلنی حاوی نانوذرات رس آلی و اصلاح شده و نانوذرات فلزی نقره, مس و اکسید روی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(3):393-403. Available from: https://sid.ir/paper/144331/fa

    IEEE: کپی

    سیدهادی پیغمبردوست، و لیلا پورشریف، “خواص کیفی, حسی و میکروبی آب پرتقال تازه بسته بندی شده در فیلم های نانوکامپوزیتی پلی اتیلنی حاوی نانوذرات رس آلی و اصلاح شده و نانوذرات فلزی نقره, مس و اکسید روی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 3، pp. 393–403، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144331/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button