APA:
کپیکوراوند، فرزانه، جوینده، حسین، برزگر، حسن، و حجتی، محمد. (1395). تاثیر زمان تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 47(3)، 519-527. SID. https://sid.ir/paper/144344/fa
Vancouver:
کپیکوراوند فرزانه، جوینده حسین، برزگر حسن، حجتی محمد. تاثیر زمان تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(3):519-527. Available from: https://sid.ir/paper/144344/fa
IEEE:
کپیفرزانه کوراوند، حسین جوینده، حسن برزگر، و محمد حجتی، “تاثیر زمان تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 3، pp. 519–527، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144344/fa