Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

945
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

530
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر زمان تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر

صفحات

 صفحه شروع 519 | صفحه پایان 527

چکیده

 در این مطالعه, تاثیر زمان تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTGase) بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر بررسی شد. نتایج نشان داد که خصوصیات فیلم تیمارشده با آنزیم, متاثر از زمان تیمار آنزیمی محلول تشکیل دهنده فیلم است. تیمار با زمان کم (1 ساعت) به طور معنی داری باعث افزایش مقاومت به کشش (TS) و کاهش درصد افزایش طول تا نقطه شکست (EB) در فیلم در مقایسه با نمونه شاهد شد. در فیلم های تیمارشده, میزان TS بتدریج با افزایش زمان از 1 به 3 ساعت, کاهش و میزان EB بتدریج افزایش یافت. نفوذپذیری به بخار آب فیلم شاهد در مقایسه با فیلم تیمار شده با آنزیم به مدت 1 ساعت از 3.6x10-10 gm-1s-1pa-1 به2.31x10-10gm-1s-1pa-1  و حلالیت در آب آن از 37.07 به 19.97 درصد کاهش یافت, اما همزمان با افزایش زمان, حلالیت در آب و نفوذپذیری به بخار آب افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کوراوند، فرزانه، جوینده، حسین، برزگر، حسن، و حجتی، محمد. (1395). تاثیر زمان تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 47(3)، 519-527. SID. https://sid.ir/paper/144344/fa

    Vancouver: کپی

    کوراوند فرزانه، جوینده حسین، برزگر حسن، حجتی محمد. تاثیر زمان تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(3):519-527. Available from: https://sid.ir/paper/144344/fa

    IEEE: کپی

    فرزانه کوراوند، حسین جوینده، حسن برزگر، و محمد حجتی، “تاثیر زمان تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 3، pp. 519–527، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144344/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا