APA:
کپیپیغمبردوست، سیدهادی، و بذرافشان، راحله. (1395). بهبود ویژگی های فیزیکو شیمیایی, بافتی و حسی کیک لایه ای تحت تاثیر جایگزینی زرده تخم مرغ با امولسیفایرهای ژلی تجاری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 47(3)، 405-414. SID. https://sid.ir/paper/144347/fa
Vancouver:
کپیپیغمبردوست سیدهادی، بذرافشان راحله. بهبود ویژگی های فیزیکو شیمیایی, بافتی و حسی کیک لایه ای تحت تاثیر جایگزینی زرده تخم مرغ با امولسیفایرهای ژلی تجاری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(3):405-414. Available from: https://sid.ir/paper/144347/fa
IEEE:
کپیسیدهادی پیغمبردوست، و راحله بذرافشان، “بهبود ویژگی های فیزیکو شیمیایی, بافتی و حسی کیک لایه ای تحت تاثیر جایگزینی زرده تخم مرغ با امولسیفایرهای ژلی تجاری،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 3، pp. 405–414، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144347/fa