مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

912
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

666
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان تاثیر فیلم های حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بسته بندی شده

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 149

چکیده

 یکی از گزینه های مناسب جهت ساخت بسته بندی های عبور ناپذیر, استفاده از نانو ذرات رس و نقره می باشد. این مواد ضمن ایجاد عبورناپذیری نسبی مطلوب و فرآیند پذیری, سایر ویژگی ها را بهبود بخشیده و با حفظ رطوبت نان بسته بندی شده و جلوگیری از خروج بخار آب, باعث کاهش میزان بیات شدن نان می شود. در این تحقیق, اثر هفت نوع فیلم نانویی با درصدهای متفاوت نقره و رس, بر عبور پذیری بخار آب مورد بررسی قرار گرفت. سپس میزان عبورپذیری با تعیین درصد رطوبت نان بسته بندی شده بررسی شد. در پایان کلیه داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS (آزمون دانکن), مورد تجزیه و تحلیل و مقایسه با نمونه شاهد (بدون ذرات نانو) قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که با کاهش 3.1 تا 4.9 برابری میزان عبورپذیری بخار آب از فیلم های نانویی, رطوبت نان بسته بندی شده, 14 تا 25 درصد افزایش یافته و این امر باعث کاهش بیاتی نان به میزان 40 تا 60درصد می شود. فیلم های نانویی به ویژه فیلم های شامل نانو نقره, با کاهش عبورپذیری رطوبت, به طور معنی دار در سطح 99 درصد, میزان بیاتی نان های نگهداری شده را 40تا60 درصد کاهش داد. در بین فیلم ها, فیلم نانو نقره 2 درصد (S2) به عنوان مناسب ترین فیلم شناخته شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ستاری نجف آبادی، میثم، مینایی، سعید، شریف نسب، هومن، افشاری، حامد، و ستاری نجف آبادی، فرزانه. (1390). بررسی میزان تاثیر فیلم های حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بسته بندی شده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 42(2)، 141-149. SID. https://sid.ir/paper/144351/fa

    Vancouver: کپی

    ستاری نجف آبادی میثم، مینایی سعید، شریف نسب هومن، افشاری حامد، ستاری نجف آبادی فرزانه. بررسی میزان تاثیر فیلم های حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بسته بندی شده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1390؛42(2):141-149. Available from: https://sid.ir/paper/144351/fa

    IEEE: کپی

    میثم ستاری نجف آبادی، سعید مینایی، هومن شریف نسب، حامد افشاری، و فرزانه ستاری نجف آبادی، “بررسی میزان تاثیر فیلم های حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بسته بندی شده،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 42، no. 2، pp. 141–149، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144351/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button