مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

724
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه اندازه بندی فندق

صفحات

 صفحه شروع 375 | صفحه پایان 381

چکیده

 با توجه به اهمیت اندازه بندی محصول در عرضه به بازار و سایر عملیات فرآوری, در این تحقیق دستگاه اندازه بندی فندق طراحی, ساخت و مورد ارزیابی قرار گرفت. اصول کار دستگاه اندازه بندی ساخته شده برای فندق مشابه واحدهای اندازه بندی تسمه ای واگرا است. واحد اندازه بندی دستگاه دارای ساختاری مشابه نقاله تسمه افقی است, که در آن به جای تسمه نقاله, طنابی پیوسته و بی انتها به صورت واگرا پیرامون غلتک های محرک و متحرک پیچیده شده است. فاصله بین طناب ها در قسمت ورودی واحد اندازه بندی (غلتک متحرک) کوچک و در انتهای دیگر (غلتک محرک و واحد محرکه) بزرگ تر است. فندق ها به صورت پیوسته توسط واحد تغذیه دستگاه که شامل مخزن و یک دستگاه نقاله پره ای شیب دار است, بر روی واحد اندازه بندی تخلیه می گردد. در طول واحد اندازه بندی, فندق بر اساس اندازه بر روی سینی تخلیه با بخش های با خروجی های مختلف تخلیه می گردد. در این طرح فندق بر اساس کوچک ترین بعد در سه اندازه ریز (کوچک تر از(14mm , متوسط (بزرگ تر از 14 و کوچک تر از (16mm و درشت (بزرگ تر از (16mm اندازه بندی می شود. نتایج ارزیابی دستگاه نشان داد که سرعت خطی و طبقه اندازه بر راندمان دستگاه اثر معنی دار دارد. مناسب ترین سرعت خطی برای طناب 0.8m/s تعیین گردید. راندمان اندازه بندی دستگاه برای فندق های با اندازه متوسط بالاترین مقدار و در حدود 92% بود. به طور کلی راندمان اندازه بندی دستگاه 84% برآورد گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمانی، علی ماشااله، و کوراوند، شهریار. (1395). طراحی, ساخت و ارزیابی دستگاه اندازه بندی فندق. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 47(2)، 375-381. SID. https://sid.ir/paper/144400/fa

    Vancouver: کپی

    کرمانی علی ماشااله، کوراوند شهریار. طراحی, ساخت و ارزیابی دستگاه اندازه بندی فندق. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(2):375-381. Available from: https://sid.ir/paper/144400/fa

    IEEE: کپی

    علی ماشااله کرمانی، و شهریار کوراوند، “طراحی, ساخت و ارزیابی دستگاه اندازه بندی فندق،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 2، pp. 375–381، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144400/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button