APA:
کپیسلیمانی فرد، منصوره، اعلمی، مهران، خداییان، فرامرز، نجفیان، گودرز، صادقی ماهونک، علیرضا، و خمیری، مرتضی. (1393). تاثیر کفیران و زانتان بر ویژگی های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 45(2)، 153-159. SID. https://sid.ir/paper/144425/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی فرد منصوره، اعلمی مهران، خداییان فرامرز، نجفیان گودرز، صادقی ماهونک علیرضا، خمیری مرتضی. تاثیر کفیران و زانتان بر ویژگی های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1393؛45(2):153-159. Available from: https://sid.ir/paper/144425/fa
IEEE:
کپیمنصوره سلیمانی فرد، مهران اعلمی، فرامرز خداییان، گودرز نجفیان، علیرضا صادقی ماهونک، و مرتضی خمیری، “تاثیر کفیران و زانتان بر ویژگی های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 45، no. 2، pp. 153–159، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144425/fa