مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,164
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

722
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 130

چکیده

 در این مطالعه, فیلم های خوراکی کازئینات سدیم دارای عصاره پوست انار در سه سطح غلظتی 2×1.5×1 MIC تولید شد و خواص ضد میکروبی, فیزیکی و مکانیکی, و بازدارندگی آن ها بررسی شد, همچنین به منظور بررسی تغییرات ریزساختاری ناشی از افزودن عصاره ضد میکروبی, تصاویر میکروسکوپ الکترونی از سطح و مقطع عرضی فیلم ها تهیه گردید. ملاحظه شد با افزودن عصاره تا غلظت دو برابر MIC مقادیر ضخامت و حلالیت به ترتیب از 0.054 میلیمتر و 92.18 درصد به 0.061 میلیمتر و 95.37 درصد افزایش پیدا کرد و موجب کدرشدن فیلم ها شد. همچنین افزودن عصاره پوست انار به طور قابل توجهی باعث افزایش نفوذپذیری (تا(3.90×10-9 (g/s.m.Pa) به بخار آب گردید, اما خواص مکانیکی کاهش پیدا کرد. برای تعیین قدرت ضد میکروبی فیلم های تولید شده از روش دیسک های انتشاری استفاده و قطر هاله ایجاد شده در سطح پلیت ها اندازه گیری گردید و خصوصیات ضد میکروبی فیلم ها روی دو گونه باکتری گرم مثبت و گرم منفی آزمایش شد. به طورکلی فیلم ها بر باکتری های گرم مثبت موثرتر از باکتری های گرم منفی بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمی مقدم، آرزو، امام جمعه، زهرا، و یاسینی اردکانی، سیدعلی. (1393). بررسی خواص فیزیکی, مکانیکی, ممانعت کنندگی, و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 45(2)، 121-130. SID. https://sid.ir/paper/144427/fa

    Vancouver: کپی

    کرمی مقدم آرزو، امام جمعه زهرا، یاسینی اردکانی سیدعلی. بررسی خواص فیزیکی, مکانیکی, ممانعت کنندگی, و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1393؛45(2):121-130. Available from: https://sid.ir/paper/144427/fa

    IEEE: کپی

    آرزو کرمی مقدم، زهرا امام جمعه، و سیدعلی یاسینی اردکانی، “بررسی خواص فیزیکی, مکانیکی, ممانعت کنندگی, و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 45، no. 2، pp. 121–130، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144427/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button