APA:
کپیچراغی دهدزی، سیما، و همدمی، ناصر. (1393). تاثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 45(2)، 89-96. SID. https://sid.ir/paper/144430/fa
Vancouver:
کپیچراغی دهدزی سیما، همدمی ناصر. تاثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1393؛45(2):89-96. Available from: https://sid.ir/paper/144430/fa
IEEE:
کپیسیما چراغی دهدزی، و ناصر همدمی، “تاثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 45، no. 2، pp. 89–96، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144430/fa