مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

867
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص مکانیکی کششی دانه برنج در رطوبت ها و دماهای مختلف خشک کردن

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 در این تحقیق خواص مکانیکی کششی دانه های برنج قهوه ای دو رقم برنج هاشمی و خزر در سه سطح رطوبت 10.2, 12.2 و 13.25 درصد بر پایه تر و چهار سطح دمای خشک کردن 35, 45, 55 و 65oC شلتوک تعیین شد. در آزمایش ها بعلت مشکلات آزمون کششی کلاسیک, از روش آزمون فشاری قطری یعنی بارگذاری نمونه استوانه ای در وضعیت به پهلو و در امتداد صفحه قطری استفاده شد. تنش و کرنش گسیختگی و مدول الاستیسیته کششی برای تیمارهای مختلف رطوبت و دمای دانه تعیین شدند. نتایج آزمایش ها بصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی تحلیل گردید. نتایج نشان داد که نوع رقم, رطوبت و دما اثر معنی داری بر مقادیر خواص مکانیکی کششی دانه برنج دارند. اثر رطوبت بر کرنش گسیختگی کششی معنی دار نبود. مقادیر کلیه این خواص مکانیکی با کاهش رطوبت و دمای دانه, افزایش می یابند. رطوبت بیشترین اثر را بر خواص مکانیکی کششی دارد. همچنین نتایج تجزیه واریانس نشان داد که نوع رقم برنج اثر معنی داری (در سطح (%5 بر مقاومت کششی (تنش گسیختگی کششی) دارد. بطور کلی مقاومت کششی رقم هاشمی بزرگ تر از مقدار آن برای رقم خزر است. تفاوت مقاومت کششی دو رقم نتایج تفاوت قابلیت ترک خوردگی دو رقم را مورد تایید قرار می دهد. برای تیمارهای مورد مطالعه, تنش گسیختگی کششی برای رقم هاشمی در محدوده 3.97 تا 10.05 MPa و برای رقم خزر در محدوده 3.19 تا 8.10 MPa تغییر می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمانی، علی ماشااله، توکلی هشجین، تیمور، و مینایی، سعید. (1387). خواص مکانیکی کششی دانه برنج در رطوبت ها و دماهای مختلف خشک کردن . مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 39(1)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/144505/fa

    Vancouver: کپی

    کرمانی علی ماشااله، توکلی هشجین تیمور، مینایی سعید. خواص مکانیکی کششی دانه برنج در رطوبت ها و دماهای مختلف خشک کردن . مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1387؛39(1):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/144505/fa

    IEEE: کپی

    علی ماشااله کرمانی، تیمور توکلی هشجین، و سعید مینایی، “خواص مکانیکی کششی دانه برنج در رطوبت ها و دماهای مختلف خشک کردن ،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 1–12، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144505/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button