APA:
کپیاکبرنیا، عباس، مبلی، حسین، اکرم، اسداله، حامدی، منوچهر، و رفیعی، شاهین. (1387). اثر سرعت دورانی واحد خرد - له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 39(1)، 75-83. SID. https://sid.ir/paper/144506/fa
Vancouver:
کپیاکبرنیا عباس، مبلی حسین، اکرم اسداله، حامدی منوچهر، رفیعی شاهین. اثر سرعت دورانی واحد خرد - له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1387؛39(1):75-83. Available from: https://sid.ir/paper/144506/fa
IEEE:
کپیعباس اکبرنیا، حسین مبلی، اسداله اکرم، منوچهر حامدی، و شاهین رفیعی، “اثر سرعت دورانی واحد خرد - له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 75–83، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144506/fa