APA:
کپیاشرفی یورقانلو، رقیه، و غیبی، نسا. (1398). تأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیب زمینی سرخ شده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(1 )، 203-211. SID. https://sid.ir/paper/144534/fa
Vancouver:
کپیاشرفی یورقانلو رقیه، غیبی نسا. تأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیب زمینی سرخ شده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(1 ):203-211. Available from: https://sid.ir/paper/144534/fa
IEEE:
کپیرقیه اشرفی یورقانلو، و نسا غیبی، “تأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیب زمینی سرخ شده،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 1 ، pp. 203–211، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144534/fa