مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

499
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,054
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه کاربرد ستون های مختلف برای آنالیز آکریلامید در چیپس سیب زمینی با روش کروماتوگرافی مایع

صفحات

 صفحه شروع 223 | صفحه پایان 239

چکیده

آکریلامید ترکیبی است سمی که در برخی از مواد غذایی فرآیند شده ایجاد می شود. هدف از این پژوهش, ارائه یک روش آسان و قابل اطمینان برای اندازه گیری آکریلامید در چیپس سیب زمینی بود. بدین منظور, اثر 5 ستون ODS-H-C18 Optimal, Sphere-Image 80-5 ODS 2, Zorbax Hilic Plus, Lichrosorb-100 NH2 و Shodex NH2P-50 4E بر جداسازی و اندازه گیری آکریلامید در چیپس بررسی گردید. بهترین نتایج با کاربرد ستون آمینه نسل جدید Shodex NH2P-50 4E, به دست آمد و پیک آکریلامید با موفقیت و بدون نیاز به انجام مراحل پاکسازی با فاز جامد جداسازی شد. منحنی کالیبراسیون استاندارد در محدوده μ g/L 5000-100 کاملا خطی بود (997/0=R2). درصد بازیافت در محدوده 9/95% تا 2/102%, حد شناسایی و حد تعیین مقدار کمی نیز به ترتیب μ g/kg9 و μ g/kg 27 به دست آمد. تکرار پذیری این روش مناسب بوده و شاخص انحراف استاندارد نسبی برابر 39/4% بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سامانی پور، بابک، جلیلی، مریم، رضایی، کرامت اله، و شکرالهی، فتانه. (1398). مقایسه کاربرد ستون های مختلف برای آنالیز آکریلامید در چیپس سیب زمینی با روش کروماتوگرافی مایع. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(1 )، 223-239. SID. https://sid.ir/paper/144542/fa

    Vancouver: کپی

    سامانی پور بابک، جلیلی مریم، رضایی کرامت اله، شکرالهی فتانه. مقایسه کاربرد ستون های مختلف برای آنالیز آکریلامید در چیپس سیب زمینی با روش کروماتوگرافی مایع. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(1 ):223-239. Available from: https://sid.ir/paper/144542/fa

    IEEE: کپی

    بابک سامانی پور، مریم جلیلی، کرامت اله رضایی، و فتانه شکرالهی، “مقایسه کاربرد ستون های مختلف برای آنالیز آکریلامید در چیپس سیب زمینی با روش کروماتوگرافی مایع،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 1 ، pp. 223–239، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144542/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button