APA:
کپیغلامی پرشکوهی، محمد، رشیدی، مجید، بهشتی، بابک، و عباسی، سعید. (1388). تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید. گیاه و زیست بوم، 5(20)، 55-69. SID. https://sid.ir/paper/145188/fa
Vancouver:
کپیغلامی پرشکوهی محمد، رشیدی مجید، بهشتی بابک، عباسی سعید. تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1388؛5(20):55-69. Available from: https://sid.ir/paper/145188/fa
IEEE:
کپیمحمد غلامی پرشکوهی، مجید رشیدی، بابک بهشتی، و سعید عباسی، “تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید،” گیاه و زیست بوم، vol. 5، no. 20، pp. 55–69، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145188/fa