Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

718
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

491
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 69

چکیده

 یکی از مهم ترین مراحل تولید کشمش, فرآیند خشک کردن انگور می باشد. در این مرحله رطوبت اولیه حصول به 15 تا 17 درصد بر پایه خشک کاهش می یابد. در این تحقیق تاثیر دمای دو مرحله ای و همچنین روش آماده سازی محصول بر روی زمان و آهنگ خشک شدن انگور بیدانه سفید مورد بررسی قرار گرفت. خشک شدن به دو صورت انجام گرفت یکی با دمای ثابت 50, 60, 70 و 80 درجه سانتی گراد و دیگری با دمای دو مرحله ای, برای انجام کار ابتدا نمونه ها تحت دمای 80 درجه سانتی گراد قرار گرفته و پس از رسیدن رطوبت محصول به 50 درصد, دما به 50, 60 و 70 درجه سانتی گراد کاهش پیدا کرد. روش آماده سازی محصول نیز در چهار سطح بدون آماده سازی, آماده سازی با آب داغ, آماده سازی با کربنات پتاسیم %5 و %0.4 روغن زیتون و آماده سازی با هیدروکسید سدیم %0.5 انجام گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که پارامترهای دما و آماده سازی محصول اثرات معنی داری بر زمان و متوسط آهنگ خشک شدن دارند. زمان خشک کردن انگور با دمای دومرحله ای نسب به خشک کردن با دمای ثابت کم تر شده و در بعضی از آماده سازی ها تا %61 کاهش می یابد. بیش ترین و کم ترین انرژی فعال سازی نیز به ترتیب بین 4065.6 و 3015.8 کیلوژول بر کیلو گرم تعیین شد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

غلامی پرشکوهی، محمد، رشیدی، مجید، بهشتی، بابک، و عباسی، سعید. (1388). تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید. گیاه و زیست بوم، 5(20)، 55-69. SID. https://sid.ir/paper/145188/fa

Vancouver: کپی

غلامی پرشکوهی محمد، رشیدی مجید، بهشتی بابک، عباسی سعید. تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1388؛5(20):55-69. Available from: https://sid.ir/paper/145188/fa

IEEE: کپی

محمد غلامی پرشکوهی، مجید رشیدی، بابک بهشتی، و سعید عباسی، “تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید،” گیاه و زیست بوم، vol. 5، no. 20، pp. 55–69، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145188/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا