مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,423
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

617
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر جیبرلیک اسید و اوره بر کاهش ریزش و بهبود کیفیت میوه نارنگی انشو

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 99

چکیده

 نارنگی انشو (Citrus unshiu Marcovich) یکی از ارقام زودرس و سال آور مرکبات می باشد. در پژوهش حاضر به منظور کاهش ریزش میوه و همچنین بهبود صفات کیفی میوه درختان نارنگی انشو با پایه پونسیروس, در اواخر دوره گلدهی با جیبرلیک اسید و اوره در غلظت های مختلف به تنهایی و در ترکیب با یکدیگر به کار گرفته شدند. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 26 اردیبهشت سال 1388 با 4 تکرار و 6 تیمار شامل شاهد, (15 mg/l) GA3, (15 mg/l) GA3+اوره %1, (30 mg/l) GA3, (30 mg/l) GA3+اوره %1 و اوره %1 در باغ های مهدشت پایین واقع در 15 کیلومتری شهرستان ساری انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که تیمار (15 mg/l) GA3, به میزان قابل توجهی درصد ریزش فیزیولوژیک تابستانه (جودرو) را کاهش و همچنین درصد نگهداری میوه را نسبت به شاهد افزایش داده است, در حالی که کم ترین درصد نگهداری میوه مربوط به تیمار جیبرلیک اسید با غلظت 15 میلی گرم در لیتر+ اوره 1% بوده است. افزایش نسبت وزن پوست به قطر پوست در تیمار جیبرلیک اسید با غلظت 15 میلی گرم در لیتر نسبت به شاهد مشاهده گردید که موجب متراکم شدن و سفت تر شدن بافت پوست و کم شدن حالت پوکی آن شد و با توجه به کاهش قطر پوست در همه تیمارها نسبت به شاهد, میوه ها دارای پوستی نازک, اما سفت شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملک نژادمتیکلایی، رقیه، عبدوسی، وحید، اخلاقی امیری، نگین، و قاسمی، امید. (1390). تاثیر جیبرلیک اسید و اوره بر کاهش ریزش و بهبود کیفیت میوه نارنگی انشو. گیاه و زیست بوم، 7(27-2 (ویژه نامه کود و عملکرد))، 93-99. SID. https://sid.ir/paper/145272/fa

    Vancouver: کپی

    ملک نژادمتیکلایی رقیه، عبدوسی وحید، اخلاقی امیری نگین، قاسمی امید. تاثیر جیبرلیک اسید و اوره بر کاهش ریزش و بهبود کیفیت میوه نارنگی انشو. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1390؛7(27-2 (ویژه نامه کود و عملکرد)):93-99. Available from: https://sid.ir/paper/145272/fa

    IEEE: کپی

    رقیه ملک نژادمتیکلایی، وحید عبدوسی، نگین اخلاقی امیری، و امید قاسمی، “تاثیر جیبرلیک اسید و اوره بر کاهش ریزش و بهبود کیفیت میوه نارنگی انشو،” گیاه و زیست بوم، vol. 7، no. 27-2 (ویژه نامه کود و عملکرد)، pp. 93–99، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145272/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button