APA:
کپیملک نژادمتیکلایی، رقیه، عبدوسی، وحید، اخلاقی امیری، نگین، و قاسمی، امید. (1390). تاثیر جیبرلیک اسید و اوره بر کاهش ریزش و بهبود کیفیت میوه نارنگی انشو. گیاه و زیست بوم، 7(27-2 (ویژه نامه کود و عملکرد))، 93-99. SID. https://sid.ir/paper/145272/fa
Vancouver:
کپیملک نژادمتیکلایی رقیه، عبدوسی وحید، اخلاقی امیری نگین، قاسمی امید. تاثیر جیبرلیک اسید و اوره بر کاهش ریزش و بهبود کیفیت میوه نارنگی انشو. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1390؛7(27-2 (ویژه نامه کود و عملکرد)):93-99. Available from: https://sid.ir/paper/145272/fa
IEEE:
کپیرقیه ملک نژادمتیکلایی، وحید عبدوسی، نگین اخلاقی امیری، و امید قاسمی، “تاثیر جیبرلیک اسید و اوره بر کاهش ریزش و بهبود کیفیت میوه نارنگی انشو،” گیاه و زیست بوم، vol. 7، no. 27-2 (ویژه نامه کود و عملکرد)، pp. 93–99، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145272/fa