مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

982
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

666
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر بنزیل آدنین، اتانول و ساکارز بر ماندگاری و برخی صفات کیفی گل شاخه بریده رقم Good timing ژربرا

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 67

چکیده

 اثر بنزیل آدنین (10, 25, 50, 100 و mg/l 150) به صورت تیمار کوتاه مدت (48 ساعت) و اتانول %2.5 به همراه ساکاروز 3% به عنوان تیمار مداوم (محلول نگهدارنده) به دو روش بر روی شاخه گل بریده ژربرا مطالعه شد. ظروف حاوی گل در اتاقی با میانگین دمایی 21 درجه سانتی گراد, رطوبت نسبی 70% و فتوپریود 14 ساعت که توسط لامپ فلورسنت با شدت 15 ماکرومول بر متر بر ثانیه در قسمت بالای اتاق تامین می شد, قرار گرفتند. ماندگاری پس از برداشت, وزن تر, جذب محلول, درصد شاخص ثبات غشای سلولی, میزان خمیدگی ساقه, قطر گل, محتوای آبی, مواد جامد محلول و میزان آنتوسیانین در تمام زمان اندازه گیری از نظر آماری ارزیابی شد. نتایج نشان داد که تیمار کوتاه مدت بنزیل آدنین با غلظت 50 میلی گرم در لیتر به همراه محلول نگهدارنده اتانول %2.5 و ساکاروز 3% بیش ترین تاثیر را برخصوصیات کیفی و ماندگاری گل ژربرا داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دانایی، الهام، مستوفی، یونس، مرادی، پژمان، و عزیزی نژاد، رضا. (1390). تاثیر بنزیل آدنین, اتانول و ساکارز بر ماندگاری و برخی صفات کیفی گل شاخه بریده رقم Good timing ژربرا. گیاه و زیست بوم، 7(25)، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/145289/fa

    Vancouver: کپی

    دانایی الهام، مستوفی یونس، مرادی پژمان، عزیزی نژاد رضا. تاثیر بنزیل آدنین, اتانول و ساکارز بر ماندگاری و برخی صفات کیفی گل شاخه بریده رقم Good timing ژربرا. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1390؛7(25):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/145289/fa

    IEEE: کپی

    الهام دانایی، یونس مستوفی، پژمان مرادی، و رضا عزیزی نژاد، “تاثیر بنزیل آدنین, اتانول و ساکارز بر ماندگاری و برخی صفات کیفی گل شاخه بریده رقم Good timing ژربرا،” گیاه و زیست بوم، vol. 7، no. 25، pp. 59–67، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145289/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button