Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,190
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

584
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر کود دهی بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره و فعالیت ضد میکروبی آن

صفحات

 صفحه شروع 60 | صفحه پایان 68

چکیده

 با افزایش مقاومت باکتری ها به آنتی بیوتیک ها نیاز بسیاری به یافتن منابع جدیدی برای تولید داروهای جدید وجود دارد. زیره به عنوان گیاه دارویی می تواند انتخاب مناسبی برای این کار باشد. هدف این مطالعه بررسی تاثیر کودهای شیمیایی و آلی بر کیفیت اسانس و فعالیت ضد میکروبی اسانس زیره است. برای این کار بذرهای زیره به هنگام کاشت تحت تاثیر کودهای شیمیایی و آلی قرار گرفتند. اسانس بذرها با روش تقطیر با آب تهیه و با دستگاه گاز کروماتوگرافی تجزیه و ترکیبات آن تعیین شد. اثرات ضد میکروبی اسانس زیره با روش انتشار در آگار اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تیمار  A2تاثیرات مثبتی بر کیفیت اسانس داشته سبب افزایش ترکیب بتاپینن شده است. اثرات ضد باکتریایی اسانس قابل ملاحظه بوده و حساسیت باکتری های گرم مثبت بیش از باکتری های گرم منفی بوده است. در مجموع می توان نتیجه گرفت که اسانس زیره می تواند جایگزین مناسبی برای تعدادی از آنتی بیوتیک ها باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مراقبی، فرهنگ، تیموری، مریم، و صاحبی، علیرضا. (1387). بررسی اثر کود دهی بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره و فعالیت ضد میکروبی آن. گیاه و زیست بوم، 4(16)، 60-68. SID. https://sid.ir/paper/145322/fa

    Vancouver: کپی

    مراقبی فرهنگ، تیموری مریم، صاحبی علیرضا. بررسی اثر کود دهی بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره و فعالیت ضد میکروبی آن. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1387؛4(16):60-68. Available from: https://sid.ir/paper/145322/fa

    IEEE: کپی

    فرهنگ مراقبی، مریم تیموری، و علیرضا صاحبی، “بررسی اثر کود دهی بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره و فعالیت ضد میکروبی آن،” گیاه و زیست بوم، vol. 4، no. 16، pp. 60–68، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145322/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا