مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

832
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

621
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر تیمارهای مختلف بر زودرسی و همرسی خرمای شاهانی

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 105

چکیده

 به منظور ایجاد زودرسی و همرسی در خرمای شاهانی, این پژوهش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. بدین منظور کلرید سدیم1.5  و 3 درصد, اسید استیک 2 و 4 درصد, الکل اتیلیک 70 درصد, مخلوط اسید استیک 2 درصد و کلرید سدیم 1.5 درصد, مخلوط کلرید سدیم 1.5 و سرکه خرما 30 درصد و سرکه خرما 40 و 60 درصد به صورت محلول پاشی روی کل خوشه در دو زمان, یکی شروع تغییر رنگ و دیگری دو هفته بعد از آن (مرحله خلال کامل), اعمال شد و طی آن تاثیر مواد فوق بر سرعت رسیدن میوه, درصد خرما, رطب, خلال, کل مواد جامد محلول و pH مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که کلرید سدیم 3 درصد, اسید استیک 4 درصد و سرکه خرما 60 درصد, با اختلاف معنی دار نسبت به شاهد, زودرسی و همرسی را در پی داشته اند و این تاثیر در زمان دوم محلول پاشی خیلی بیش تر از زمان اول بوده است. به طوری که محصول یک ماه زودتر قابل برداشت شد. با توجه به نتایج همه اندازه گیری ها, از مجموع تیمارها, محلول پاشی زمان دوم با کلرید سدیم 3 درصد, مناسب ترین تیمار تشخیص داده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابوطالبی، عبدالحسین، و حسن زاده، حامد. (1385). بررسی اثر تیمارهای مختلف بر زودرسی و همرسی خرمای شاهانی. گیاه و زیست بوم، 2(6)، 91-105. SID. https://sid.ir/paper/145354/fa

    Vancouver: کپی

    ابوطالبی عبدالحسین، حسن زاده حامد. بررسی اثر تیمارهای مختلف بر زودرسی و همرسی خرمای شاهانی. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1385؛2(6):91-105. Available from: https://sid.ir/paper/145354/fa

    IEEE: کپی

    عبدالحسین ابوطالبی، و حامد حسن زاده، “بررسی اثر تیمارهای مختلف بر زودرسی و همرسی خرمای شاهانی،” گیاه و زیست بوم، vol. 2، no. 6، pp. 91–105، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145354/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button