مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

985
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

652
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv., sebri)

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 55

چکیده

 برای حفظ و نگهداری کیفیت, بازارپسندی و تنظیم بازار, نگهداری میوه در سردخانه ضروری است. میوه گلابی یک میوه فرازگرا و حساس بوده و کیفیت و خصوصیات ظاهری آن تحت تاثیر محیط سردخانه قرار می گیرد. این تحقیق به منظور بررسی اثر پلی آمین ها و سالیسیلیک اسید بر حفظ کیفیت, خصوصیات تغذیه ای و بازارپسندی گلابی رقم سبری صورت گرفت. در این بررسی میوه ها با 2 نوع پلی آمین اسپرمین و اسپرمیدین و هر یک با 2 غلظت 1 و 1.5 میلی مولار و ماده سالیسیلیک اسید با دو غلظت 4 و 8 میلی مولار به روش غوطه وری به ترتیب به مدت 3 و 5 دقیقه تیمار و در سردخانه با دمای 0.5 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی حدود 85 درصد نگهداری شدند. اندازه گیری صفات در زمان های 8, 16 و 20 هفته پس از انبار صورت گرفت و صفاتی از قبیل سفتی بافت, درصد رطوبت, ویتامین ث, مواد جامد محلول, اسیدیته قابل تیتراسیون, pH و پوسیدگی میوه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تیمار پلی آمین باعث حفظ رطوبت در مقایسه با میوه های شاهد گردید. میوه های شاهد در دوره انبارداری میزان پوسیدگی بیشتری را در مقایسه با سایر تیمارها نشان دادند. تیمارهای سالیسیلیک اسید و پلی آمین ها توانستند در حفظ سفتی بافت و ویتامین ث میوه های تیمارشده موثر باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    زاده باقری، مسعود، بمانا، رضا، عبدوسی، وحید، و کامل منش، محمدمجتبی. (1392). اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv., sebri). گیاه و زیست بوم، 9(35-1)، 43-55. SID. https://sid.ir/paper/145534/fa

    Vancouver: کپی

    زاده باقری مسعود، بمانا رضا، عبدوسی وحید، کامل منش محمدمجتبی. اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv., sebri). گیاه و زیست بوم[Internet]. 1392؛9(35-1):43-55. Available from: https://sid.ir/paper/145534/fa

    IEEE: کپی

    مسعود زاده باقری، رضا بمانا، وحید عبدوسی، و محمدمجتبی کامل منش، “اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv., sebri)،” گیاه و زیست بوم، vol. 9، no. 35-1، pp. 43–55، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145534/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button