APA:
کپیزاده باقری، مسعود، بمانا، رضا، عبدوسی، وحید، و کامل منش، محمدمجتبی. (1392). اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv., sebri). گیاه و زیست بوم، 9(35-1)، 43-55. SID. https://sid.ir/paper/145534/fa
Vancouver:
کپیزاده باقری مسعود، بمانا رضا، عبدوسی وحید، کامل منش محمدمجتبی. اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv., sebri). گیاه و زیست بوم[Internet]. 1392؛9(35-1):43-55. Available from: https://sid.ir/paper/145534/fa
IEEE:
کپیمسعود زاده باقری، رضا بمانا، وحید عبدوسی، و محمدمجتبی کامل منش، “اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv., sebri)،” گیاه و زیست بوم، vol. 9، no. 35-1، pp. 43–55، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145534/fa