Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

932
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

492
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر کودهای مختلف (K.P.N و کودهای آلی) بر مقدار و نسبت اسانس زیره رقم اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 62 | صفحه پایان 70

چکیده

 زیره یکی از مهم ترین گیاهان دارویی و معطر است که با وجود عملکرد به نسبت پایین آن, ارزش اقتصادی بالایی دارد. در این تحقیق, اثر کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد, وزن هزار دانه و مقدار اسانس زیره رقم اصفهان مورد بررسی قرار گرفته است. آزمایشات در شرایط مزرعه ای در طی زمستان 1385 و بهار 1386 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری انجام شد. تیمارها شامل سه سطح کود شیمیایی (a1, a2, a3) N.P.K, در 2 سطح کود آلی (b1, b2) بود که با نمونه شاهد (بدون کود) مقایسه شدند.کودهای شیمیایی و آلی عبارت بودند از: کود شیمیایی N=20 P=16 K=20 :(a1) 1, کود شیمیایی N=40 P=32 K=40 :(a2) 2, کود شیمیایی N=80 P=64 K=80 :(a3) 3 کیلوگرم در هکتار. کود آلی 15 :(b1) 1 تن در هکتار, کود آلی 25 :(b2) 2 تن در هکتار. آزمایش به صورت فاکتوریل در طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد و مقایسه میانگین ها با آزمون دانکن انجام گرفت. نتایج نشان داد که تیمار A2 بیشترین عملکرد و تیمار A1 بیشترین وزن هزار دانه را داشت. در حالی که بیشترین اسانس مربوط به تیمار B2 می باشد که نشان دهنده این است که استفاده از کودها توانسته محصول زیره را افزایش دهد. کمترین مقدار عملکرد, وزن هزار دانه و اسانس مربوط به گیاهان شاهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مراقبی، فرهنگ، پیدا، سیامک، و صاحبی، علیرضا. (1386). بررسی اثر کودهای مختلف (K.P.N و کودهای آلی) بر مقدار و نسبت اسانس زیره رقم اصفهان. گیاه و زیست بوم، 3(9)، 62-70. SID. https://sid.ir/paper/145549/fa

    Vancouver: کپی

    مراقبی فرهنگ، پیدا سیامک، صاحبی علیرضا. بررسی اثر کودهای مختلف (K.P.N و کودهای آلی) بر مقدار و نسبت اسانس زیره رقم اصفهان. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1386؛3(9):62-70. Available from: https://sid.ir/paper/145549/fa

    IEEE: کپی

    فرهنگ مراقبی، سیامک پیدا، و علیرضا صاحبی، “بررسی اثر کودهای مختلف (K.P.N و کودهای آلی) بر مقدار و نسبت اسانس زیره رقم اصفهان،” گیاه و زیست بوم، vol. 3، no. 9، pp. 62–70، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145549/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا