مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,130
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

677
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دوره ویژه آموزش بهداشت بر آگاهی، نگرش و عملکرد متصدیان تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی کرمانشاه

صفحات

 صفحه شروع 299 | صفحه پایان 308

چکیده

 زمینه و هدف: آموزش صنوف از برنامه هایی است که در بهبود بهداشت مواد غذایی موثر است. از طرفی اطلاع از سطح آگاهی, نگرش و عملکرد بهداشتی متصدیان مواد غذایی, مدیریت بهداشت محیط را تسهیل می نماید. این تحقیق با هدف تعیین تاثیر دوره ویژه آموزش بهداشت بر آگاهی, نگرش و عملکرد متصدیان مواد غذایی صورت گرفته است.روش بررسی: مطالعه به روش نیمه تجربی انجام شده و در آن آگاهی, نگرش و عملکرد 370 نفر از صنوف مختلف قبل و بعد از آموزش مورد بررسی قرار گرفته است. ابزار جمع آوری داده ها پرسش نامه و چک لیست بود. روش تحلیل داده ها آزمون t زوجی, X 2 و آنالیز واریانس یک طرفه بوده است.یافته ها: آموزش بر آگاهی, نگرش و عملکرد متصدیان موثر است. به طوری که میانگین نمرات آگاهی از4.03 ±20.55 به 3.75 ± 23.73, نگرش از 14.6 ± 107.2 به 14.5 ± 112.23 و عملکرد از 7.6 ± 43.93 به 8 ± 46.11 افزایش یافت (001/0>P).نتیجه گیری: نتایج نشان داد که میانگین نمرات آگاهی, نگرش و عملکرد پس از مداخله آموزشی تغییر کرده و بیانگر تاثیر دوره ویژه آموزش بهداشت بر آگاهی, نگرش و عملکرد متصدیان مراکز مواد غذایی است. توصیه می گردد, آموزش صنوف بر اساس نوع صنف و به صورت همگن تشکیل شود و جهت اعطای گواهی نامه دوره, تدارک آزمون و کسب نمره حد نصاب ضروری به نظر می رسد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیرصاحب، مقداد، الماسی، علی، و رضایی، منصور. (1389). تاثیر دوره ویژه آموزش بهداشت بر آگاهی, نگرش و عملکرد متصدیان تهیه, توزیع و فروش مواد غذایی کرمانشاه. سلامت و محیط زیست، 3(3 (پی در پی 9))، 299-308. SID. https://sid.ir/paper/145782/fa

    Vancouver: کپی

    پیرصاحب مقداد، الماسی علی، رضایی منصور. تاثیر دوره ویژه آموزش بهداشت بر آگاهی, نگرش و عملکرد متصدیان تهیه, توزیع و فروش مواد غذایی کرمانشاه. سلامت و محیط زیست[Internet]. 1389؛3(3 (پی در پی 9)):299-308. Available from: https://sid.ir/paper/145782/fa

    IEEE: کپی

    مقداد پیرصاحب، علی الماسی، و منصور رضایی، “تاثیر دوره ویژه آموزش بهداشت بر آگاهی, نگرش و عملکرد متصدیان تهیه, توزیع و فروش مواد غذایی کرمانشاه،” سلامت و محیط زیست، vol. 3، no. 3 (پی در پی 9)، pp. 299–308، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145782/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button