APA:
کپیمسافری، محمد، تقی پور، حسن، استادرحیمی، علیرضا، و نظم آرا، شاهرخ. (1387). کیفیت میکربی و شیمیایی آب مصرفی در صنایع غذایی با محتوای پایین آب. سلامت و محیط زیست، 1(2 (پی در پی 2))، 121-129. SID. https://sid.ir/paper/146076/fa
Vancouver:
کپیمسافری محمد، تقی پور حسن، استادرحیمی علیرضا، نظم آرا شاهرخ. کیفیت میکربی و شیمیایی آب مصرفی در صنایع غذایی با محتوای پایین آب. سلامت و محیط زیست[Internet]. 1387؛1(2 (پی در پی 2)):121-129. Available from: https://sid.ir/paper/146076/fa
IEEE:
کپیمحمد مسافری، حسن تقی پور، علیرضا استادرحیمی، و شاهرخ نظم آرا، “کیفیت میکربی و شیمیایی آب مصرفی در صنایع غذایی با محتوای پایین آب،” سلامت و محیط زیست، vol. 1، no. 2 (پی در پی 2)، pp. 121–129، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/146076/fa