مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

850
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

551
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی و تحلیل گرایش به خوداشتغالی در بین دانشجویان (مورد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان)

صفحات

 صفحه شروع 581 | صفحه پایان 591

چکیده

 هدف تحقیق حاضر, تحلیل گرایش به خوداشتغالی و شناسایی ملزومات آغاز کسب وکار فردی در بین دانشجویان است و به بیان عوامل موثر بر گرایش به خوداشتغالی آن ها می پردازد. این تحقیق از لحاظ پارادایم, جزء تحقیقات کمی, از نظر هدف, کاربردی و بر پایه راهبرد پیمایش استوار است. جامعه آماری تحقیق حاضر شامل کلیه دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال تحصیلی 1390-1391 بوده است (تعداد: 1618) که 192 نفر از آن ها برای نمونه تحقیق انتخاب شدند و از تکنیک نمونه گیری طبقه ای با انتساب متناسب برای گزینش تصادفی نمونه ها بهره گرفته شده است. برای گردآوری داده های تحقیق از ابزار پرسشنامه استفاده شد. نتایج نشان داد گزینه های «استخدام در ادارات دولتی» و «راه اندازی کسب وکار فردی» از دید 64.1 درصد و 43.8 درصد پاسخگویان گزینه مد نظر برای اشتغال بعد از پایان تحصیلات معرفی شده است. نتایج اولویت بندی ملزومات خوداشتغالی و کارآفرینی در بین دانشجویان نشان داد که «برخورداری از منابع و امکانات فیزیکی تولید», «برخورداری از آموزش تخصصی کسب وکار» و «داشتن تجربه کاری در زمینه مربوط» بالاترین اهمیت را داشته اند, هرچند سطح برخورداری از این ها در حال حاضر در بین پاسخگویان اندک است. نتایج تحلیل عاملی نشان داد که شش عامل: انگیزه های فردی و حرفه ای, مطلوبیت شغلی و حرفه ای, پیشرفت حرفه ای و شغلی, نیازهای مالی و رفاهی, توانمندی فردی و سودمندی اجتماعی 78.72 درصد واریانس عوامل موثر بر گرایش به خوداشتغالی دانشجویان را بیان کردند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عربیون، ابوالقاسم، عبداله زاده، غلامحسین، و شریف زاده، ابوالقاسم. (1392). بررسی و تحلیل گرایش به خوداشتغالی در بین دانشجویان (مورد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان). تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 44(4)، 581-591. SID. https://sid.ir/paper/146204/fa

    Vancouver: کپی

    عربیون ابوالقاسم، عبداله زاده غلامحسین، شریف زاده ابوالقاسم. بررسی و تحلیل گرایش به خوداشتغالی در بین دانشجویان (مورد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان). تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1392؛44(4):581-591. Available from: https://sid.ir/paper/146204/fa

    IEEE: کپی

    ابوالقاسم عربیون، غلامحسین عبداله زاده، و ابوالقاسم شریف زاده، “بررسی و تحلیل گرایش به خوداشتغالی در بین دانشجویان (مورد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان)،” تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 44، no. 4، pp. 581–591، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/146204/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button