مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

747
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

673
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی عوامل موثر بر صادرات محصولات صنایع غذایی استان خراسان رضوی: رویکرد دلفی فازی

صفحات

 صفحه شروع 457 | صفحه پایان 467

چکیده

 صنایع غذایی علاوه بر نقش مهم در اقتصاد داخلی و امنیت غذایی, تأثیر بسزایی در روند صادرات غیرنفتی دارند؛ بنابراین, در این مطالعه, عوامل مؤثر بر صادرات محصولات صنایع غذایی استان خراسان رضوی, از طریق بررسی مطالعات پیشین و مصاحبة حضوری با شصت نفر از خبرگان صادرات این محصولات شناسایی شد. این عوامل به صورت همگن در پنج گروه اصلی شامل عوامل کلان اقتصادی, تجاری و بازار, فنی و تخصصی, مالی و اعتباری و فرایند مبادله قرار گرفتند. سپس با تکمیل پرسشنامه, برای اولویت بندی عوامل مؤثر در هر گروه از روش دلفی فازیاستفاده شد. نتایج نشان می دهد براساس نگرش خبرگان, ثبات نرخ ارز, روابط تجاری بین المللی, بازاریابی و تحقیق و توسعه, تسهیلات بانکی, مقررات و استانداردهای کیفی و بهداشتی, اولویت نخست را در هر گروه دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجاتیان پور، اعظم، و اسماعیلی، عبدالکریم. (1394). شناسایی عوامل موثر بر صادرات محصولات صنایع غذایی استان خراسان رضوی: رویکرد دلفی فازی. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(3 )، 457-467. SID. https://sid.ir/paper/146289/fa

    Vancouver: کپی

    نجاتیان پور اعظم، اسماعیلی عبدالکریم. شناسایی عوامل موثر بر صادرات محصولات صنایع غذایی استان خراسان رضوی: رویکرد دلفی فازی. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(3 ):457-467. Available from: https://sid.ir/paper/146289/fa

    IEEE: کپی

    اعظم نجاتیان پور، و عبدالکریم اسماعیلی، “شناسایی عوامل موثر بر صادرات محصولات صنایع غذایی استان خراسان رضوی: رویکرد دلفی فازی،” تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 3 ، pp. 457–467، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/146289/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button