مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

909
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

612
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی روابط بین صفات مختلف در عدس (Lens culinaris Medik)

صفحات

 صفحه شروع 205 | صفحه پایان 214

چکیده

 به منظور بررسی روابط بین صفات مختلف در 20 ژنوتیپ عدس (Lens culinaris Medik) این آزمایش در سال 1383 در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان به اجرا درآمد. تجزیه واریانس صفات اندازه گیری شده نشان داد که بین ارقام از لحاظ اکثر صفات به جز تعداد شاخه های فرعی اولیه اختلاف معنی داری وجود داشت. تجزیه هم بستگی صفات نشان داد که بین ارقام از لحاظ اکثر صفات به جز تعداد شاخه های فرعی اولیه اختلاف معنی داری وجود داشت. تجزیه هم بستگی صفات نشان داد که عملکرد دانه با صفات شاخص برداشت, تعداد دانه در بوته, تعداد غلاف در بوته و تعداد شاخه های فرعی اولیه هم بستگی مثبت و معنی داری را دارد. نتایج حاصل از تجزیه به عامل ها نشان داد که صفات مربوط به عامل دوم شامل تعداد شاخه فرعی اولیه, تعداد غلاف در بوته, تعداد دانه در بوته, عرض بوته و عملکرد دانه به عنوان صفات مهم دخیل در عملکرد دانه در عدس می باشند و تجزیه کلاستر بر اساس کلیه صفات ژنوتیپ ها را به 4 گروه با عملکرد بالا, نسبتا بالا, متوسط و پایین تقسیم بندی نمود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

صالحی، محمد، حق نظری، علی، شکاری، فرید، و بالسینی، حامد. (1386). بررسی روابط بین صفات مختلف در عدس (Lens culinaris Medik). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 11(41 (الف))، 205-214. SID. https://sid.ir/paper/14644/fa

Vancouver: کپی

صالحی محمد، حق نظری علی، شکاری فرید، بالسینی حامد. بررسی روابط بین صفات مختلف در عدس (Lens culinaris Medik). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1386؛11(41 (الف)):205-214. Available from: https://sid.ir/paper/14644/fa

IEEE: کپی

محمد صالحی، علی حق نظری، فرید شکاری، و حامد بالسینی، “بررسی روابط بین صفات مختلف در عدس (Lens culinaris Medik)،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 11، no. 41 (الف)، pp. 205–214، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14644/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا