مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,272
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

193
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

5

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان روغن دانه ارقام کنجد در منطقه بوشهر

صفحات

 صفحه شروع 123 | صفحه پایان 131

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر مقادیر مختلف کود نیتروژنه (0, 30 و 60 کیلوگرم در هکتار) بر عملکرد کمی و کیفی سه رقم کنجد (Sesamum indicum L.) (داراب 14, زرقان و دشتستان), آزمایشی در سال 1386 در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر انجام گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار به اجرا درآمد. کاربرد نیتروژن بر تعداد کپسول در ساقه اصلی, تعداد کپسول در بوته, تعداد شاخه های فرعی, عملکرد بیولوژیک, عملکرد دانه و درصد روغن دانه تاثیر معنی داری داشت, اما بر وزن هزار دانه تاثیر معنی داری مشاهده نگردید. شاخص برداشت در بین سطوح کودی نیتروژن 30 و 60 کیلوگرم در هکتار اختلاف معنی داری نداشت. با افزایش میزان کود نیتروژن عملکرد دانه در کلیه ارقام به صورت معنی داری افزایش یافت. ولی واکنش هر یک از ارقام در کاربرد میزان های مختلف نیتروژن یکسان نبود. این پژوهش نشان داد که کنجد رقم محلی دشتستان با کاربرد تیمار کودی 60 کیلوگرم نیتروژن در شرایط منطقه کشت, در بسیاری از صفات مورد مطالعه به ویژه عملکرد دانه نسبت به دو رقم محلی زرقان و داراب 14 برتری دارد, ولی از لحاظ کیفی رقم داراب 14 در مقایسه با دو رقم دیگر دارای درصد روغن بالاتری بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، مصطفی، و بحرانی، محمدجعفر. (1388). تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان روغن دانه ارقام کنجد در منطقه بوشهر. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 13(48)، 123-131. SID. https://sid.ir/paper/14687/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی مصطفی، بحرانی محمدجعفر. تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان روغن دانه ارقام کنجد در منطقه بوشهر. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛13(48):123-131. Available from: https://sid.ir/paper/14687/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی احمدی، و محمدجعفر بحرانی، “تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان روغن دانه ارقام کنجد در منطقه بوشهر،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 13، no. 48، pp. 123–131، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14687/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button