مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

777
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

609
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پایداری عملکرد دانه، کیفیت نانوایی و تحمل به خشکی ژنوتیپ های گندم نان

صفحات

 صفحه شروع 233 | صفحه پایان 255

چکیده

 تحقیق حاضر روی بیست ژنوتیپ برتر گندم نان به همراه دو رقم شاهد سرداری و آذر-2 در دو منطقه کرمانشاه (ایستگاه سرارود) و کرج (ایستگاه تحقیقاتی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر) به مدت دو سال زراعی (88-1386) در دو شرایط رطوبتی متفاوت (یک بار آبیاری در زمان کاشت و آبیاری کامل) انجام شد. ژنوتیپ ها در هر آزمایش, در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار ارزیابی شدند. نتایج حاصل نشان داد که تعدادی از ژنوتیپ ها دارای شاخص تحمل تنش (STI) بیشتری بودند که در بین آن ها ژنوتیپ های شماره 1 (ORF1.158/FDL//BLO/3/SHI4144/CROW/4/c), 7 (Jcam/Emu''s''//Dove''s''/3/Alvd/4/MV17/Attila),19 (CRR/ATTILA), 11 (KATILA-13)و 14 (KAUZ'S'/MACHETE) از نظر پایداری بهتر, میانگین عملکرد بالاتری در هر دو شرایط دیم و آبی داشتند و صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در آن ها مناسب بود. ژنوتیپ های شماره 10 (HAMAM-4) و 12 (KATIA-1) نیز دارای بیشترین صفات مطلوب با کیفیت نانوائی در هر دو شرایط دیم و آبی بودند. با در نظر گرفتن تمامی شاخص های محاسبه شده برای صفات مختلف, ژنوتیپ های شماره 1, 11 و 19 از نظر تحمل تنش رطوبتی, عملکرد و پایداری عملکرد و ژنوتیپ های شماره 10 و 12 از نظر تحمل تنش و کیفیت نانوایی مطلوب برای مراحل بعدی گزینش شدند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری فر، احسان، آقایی سربرزه، مصطفی، حق پرست، رضا، و خسروشاهلی، محمود. (1390). پایداری عملکرد دانه, کیفیت نانوایی و تحمل به خشکی ژنوتیپ های گندم نان. مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)، 27-1(2)، 233-255. SID. https://sid.ir/paper/147075/fa

    Vancouver: کپی

    امیری فر احسان، آقایی سربرزه مصطفی، حق پرست رضا، خسروشاهلی محمود. پایداری عملکرد دانه, کیفیت نانوایی و تحمل به خشکی ژنوتیپ های گندم نان. مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)[Internet]. 1390؛27-1(2):233-255. Available from: https://sid.ir/paper/147075/fa

    IEEE: کپی

    احسان امیری فر، مصطفی آقایی سربرزه، رضا حق پرست، و محمود خسروشاهلی، “پایداری عملکرد دانه, کیفیت نانوایی و تحمل به خشکی ژنوتیپ های گندم نان،” مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)، vol. 27-1، no. 2، pp. 233–255، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147075/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا