APA:
کپیمرتضوی، سیدنجم الدین، ربی انگورانی، حسین، و خدادادی، محسن. (1389). اثر مصرف ساکارز و کلرور کلسیم بر کیفیت ماندگاری گل شاخه بریده رز رقم وارلون. مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)، 26-2(3)، 359-363. SID. https://sid.ir/paper/147273/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی سیدنجم الدین، ربی انگورانی حسین، خدادادی محسن. اثر مصرف ساکارز و کلرور کلسیم بر کیفیت ماندگاری گل شاخه بریده رز رقم وارلون. مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)[Internet]. 1389؛26-2(3):359-363. Available from: https://sid.ir/paper/147273/fa
IEEE:
کپیسیدنجم الدین مرتضوی، حسین ربی انگورانی، و محسن خدادادی، “اثر مصرف ساکارز و کلرور کلسیم بر کیفیت ماندگاری گل شاخه بریده رز رقم وارلون،” مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)، vol. 26-2، no. 3، pp. 359–363، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147273/fa