مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,204
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

623
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیرات اسید پروپیونیک و آنزیم فیتاز بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 161 | صفحه پایان 169

چکیده

 این آزمایش برای تعیین تاثیر افزودن آنزیم فیتاز و اسید پروپیونیک بر جیره بر پایه ذرت و سویا با کمبود فسفر در دسترس, بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شده. تعداد 120 قطعه جوجه خروس گوشتی نژاد آرین تهیه و به 12 واحد آزمایشی شامل 4 تیمار و 3 تکرار, تقسیم شدند. جوجه های گوشتی از 8 تا 21 روزگی با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. جیره های آزمایشی شامل: 1- جیره با کمبود فسفر (0.141 درصد) در دسترس (شاهد منفی) 2- شاهد منفی+ آنزیم فیتاز (ناتوفوس300FTU) 3- شاهد منفی+ اسیدپروپیونیک (0.2 درصد) + آنزیم فیتاز و 4-جیره با فسفر در دسترس کافی (شاهد مثبت) بود. جوجه هایی که جیره شاهد مصرف کرده بودند, عملکرد بهتر و قابلیت هضم مواد مغذی بالاتری نسبت به آنهایی که جیره با کمبود فسفر در دسترس مصرف کرده بودند, نشان دادند (P<0.05). افزودن آنزیم فیتاز, افزایش وزن و خوراک مصرفی را بهبود داد (P<0.05). افزودن اسید پروپیونیک به جیره حاوی آنزیم فیتاز منجر به بهبود صفات عملکردی شده (P<0.05). افزودن آنزیم فیتاز به جیره ای که کمبود فسفر در دسترس دارد, منجر به بهبود قابلیت هضم ماده خشک, انرژی و فسفر شده (P<0.05). افزودن اسید پروپیونیک به جیره حاوی آنزیم فیتاز, تاثیری بر قابلیت هضم ماده خشک, انرژی و فسفر نداشت ولی منجر به افزایش قابلیت هضم پروتئین شد (P<0.05). بطور کلی افزودن اسید پروپیونیک به جیره با کمبود فسفر دسترس حاوی آنزیم فیتاز, موجب بهبود صفات عملکردی شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قناعت پرست رشتی، معین، شریعتمداری، فرید، و کریمی ترشیزی، محمدامیر. (1392). تاثیرات اسید پروپیونیک و آنزیم فیتاز بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 23(1 )، 161-169. SID. https://sid.ir/paper/147519/fa

    Vancouver: کپی

    قناعت پرست رشتی معین، شریعتمداری فرید، کریمی ترشیزی محمدامیر. تاثیرات اسید پروپیونیک و آنزیم فیتاز بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1 ):161-169. Available from: https://sid.ir/paper/147519/fa

    IEEE: کپی

    معین قناعت پرست رشتی، فرید شریعتمداری، و محمدامیر کریمی ترشیزی، “تاثیرات اسید پروپیونیک و آنزیم فیتاز بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1 ، pp. 161–169، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147519/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button