مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,252
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

531
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه امکان تنظیم جیره غذایی عاری از پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 106

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مالکی مقدم، محمدرضا، جان محمدی، حسین، تقی زاده، اکبر، و شیخ زاده، نجمه. (1394). مطالعه امکان تنظیم جیره غذایی عاری از پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 25(3)، 95-106. SID. https://sid.ir/paper/147554/fa

    Vancouver: کپی

    مالکی مقدم محمدرضا، جان محمدی حسین، تقی زاده اکبر، شیخ زاده نجمه. مطالعه امکان تنظیم جیره غذایی عاری از پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(3):95-106. Available from: https://sid.ir/paper/147554/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا مالکی مقدم، حسین جان محمدی، اکبر تقی زاده، و نجمه شیخ زاده، “مطالعه امکان تنظیم جیره غذایی عاری از پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 95–106، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147554/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا