مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

819
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

904
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از چربی مکمل در جیره فلاشینگ میش های لری بختیاری بر مجموع وزن بره از شیرگرفته

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 14

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باقری، محسن، طالبی، محمدعلی، و صادقی پناه، ابوالحسن. (1395). تاثیر استفاده از چربی مکمل در جیره فلاشینگ میش های لری بختیاری بر مجموع وزن بره از شیرگرفته. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/147556/fa

    Vancouver: کپی

    باقری محسن، طالبی محمدعلی، صادقی پناه ابوالحسن. تاثیر استفاده از چربی مکمل در جیره فلاشینگ میش های لری بختیاری بر مجموع وزن بره از شیرگرفته. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/147556/fa

    IEEE: کپی

    محسن باقری، محمدعلی طالبی، و ابوالحسن صادقی پناه، “تاثیر استفاده از چربی مکمل در جیره فلاشینگ میش های لری بختیاری بر مجموع وزن بره از شیرگرفته،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 1–14، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147556/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button